Hierin zijn we goed.

Web Design

Ideeën aanscherpen, grafisch vormgeven en in html/css/bootstrap vertalen. Tot je website de digitale etalage wordt van je eigen passie of werk. Ook voor een domeinnaam, -registratie en webruimte kunnen we zorgen.

App design

In onderaanneming van app-bedrijven creëren we grafische interfaces voor mobile device applicaties. Samen sterker. Discretie gegarandeerd. We realiseerden reeds tal van look-and-feels voor apps van gerenommeerde bedrijven.

Innovatief

We houden steeds rekening met de allernieuwste technologische ontwikkelingen. Met responsive design passen we technieken toe die ervoor zorgen dat de website zich aan elk device aanpast (smartphone, tablet, desktop, smart-TV).

Illustraties

Bij web- en app-ontwikkeling horen ook iconografie, een logo, passende fonts, content en beelden die boekdelen spreken. We bouwen voort op bestaand materiaal of starten van scratch.

Gestart in Deerlijk in 2008. Met een idee om dingen te ontwerpen en heel veel goesting om anderen hiermee te plezieren.

Kleinschaligheid zit in het dna van Kafkadesign. Geen ambitie om te groeien tot we verschroeien. Het blijft een bijberoep dat uitgeoefend wordt als een hoofdberoep. Selectief in onze keuzes van opdrachten. Secuur en consequent in de uitvoering van onze beloften. Geen grootste woorden; we doen wat we zeggen en omgekeerd.